Selasa, 24 Julai 2012

luver9 collagen+ (produk kecantikkan luaran dan dalaman)


assalamualaikum pada kawan yg berugama islam dan salam sejahtera yang bukan berugama islam..kali ini saya tak masukkan resepi masakan kat dlm blog saya ni ..sebab kureng masak hehe..tapi saya masukkan produk kecantikan dan kesihatan...memang bagus untuk kulit dan dalaman kita..lelaki perempuan pun boleh minum...maklum laa usia makin meningkat kolagen yang natural berkurangan dalam badan..kena la ambil kolagen dari luar ..saya dh mengamalkan nya..kawan2 bila lagi tak mau mencuba nya ke luver9 collagen ni ke..luver9 collagen ni bukan setakat mencerah kan kulit je ..badan pun akan rasa segar dan bertenaga..produk luver9 collagen ini keluaran  terbaru AIFA HEALTH.. bukan calang2 punya keluaran tauu...mempunyai rangkaian produk yang telah dipasarkan kebanyakan negara indonesia,australia,vietnam,china dan lain2
kalu tak percaya gi search google..ok laa nk tau apa itu produk nya jeng jeng jeng....

ini la luver9 collagen

cara2 minum nya ye..buat pertama kali minum luver9 kolagen ni 2x sehari ..1 scoop pagi ngan 1 scoop malam sebelum tido..selama 3 botol..botol yang ke4 baru maintain 1 scoop sehari sebelum tidur
pack baru luver9 collagen formula lebih bagus

luver yg terbaru ni berbentuk sachet.. 1 kali je minum kalu nk lebih minum pun tak salah blh aje :)

 pilih lah luver9 colagen dari ku..ori punya 

testimonia nya




testimonia luver9 collagen















jika berminat ingin mencuba nya boleh la hubungi saya yang tertera nombor hp dia bawah .. shah alam,bukit subang,subang perdana,sg buluh,puncak alam atau yang berdekatan dengan area ini nk datang ambil ke rumah atau COD pun boleh tapi calling2 saya dulu ye... hubungi di nombor hp saya,viber  atau whatsapp 0196766420


1 botol rm55 free postage
2 botol rm107 free postage
3 botol rm .............................?
nak tau harga nya leh mesej,whatsapp n viber saya ye...
harga yang special untuk cust  saya
  untuk yg berminat untuk menjadi ejen pun dialu alukan ye..boleh call saya
harga ejen
10 kotak rm440
20 kotak rm870
30 kotak rm1235
50 kotak rm2050
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

roslina bt hashim
akaun maybank:
162085471980
mohd nasir bin badul rahim
akaun CIMB 12250003077203
mesej kan nama dan alamat ye..kalau dh bank in n bagi tau berapa botol..barang anda akan di pos kan melalui pos laju..saya akan pos kan secepat mungkin
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Bahan-bahan
Formula khas:
Kolagen,
Asid amino,
Biji anggur,
Vitamin C,
Ekstrak soya,
Berry serbuk,
Asid sitrik,
Oligo,
Bit merah,
Kulit kayu pain

Manfaat
Pilihan semulajadi sebagai pengukuhan yang berkesan anti-penuaan, tulang & Kulit penyelesaian Regeneration
Kulit yang berseri dan lebih muda adalah hanya sudu dari
Formula berkesan untuk kulit yang lebih muda & berseri
Peningkatan kulit kelihatan dan terbukti
Meningkatkan Keanjalan Kulit & Tekstur
Mencerahkan Pigmentasi Muka
Melancarkan peredaran darah
Keputusan hanya dalam 15 hari
Kulit
Meningkatkan keanjalan kulit, tegang, mengurangkan garis-garis halus, kedut, menghasilkan walaupun kulit tona, mencapai kulit berseri, belia, mengurangkan pigmentasi, mencerahkan kulit, mengekalkan kelembapan, melicinkan kulit, mengurangkan menghulurkan tanda.

Sistem penghadaman
Diperkaya dengan 3000000000 lactospore, hawthornberry. Lactospore dalam bentuk spora, stabil untuk semua keadaan: suhu tinggi / pH rendah, membantu untuk mengurangkan sembelit, meningkatkan fungsi digective miskin, membuang bahan yang tidak diingini daripada kolon, mencegah obesiti, mengurangkan pertumbuhan bakteria jahat, mencegah dan memperbaiki intoleransi laktosa, mengurangkan buruk nafas, bau badan dan gas usus.

Sendi
Ekstrak soya mengandungi ramuan aktif memanggil isoflavonoid. Ia mungkin estrogen manusia Oleh itu, ia juga dipanggil fitoestrogen. Kerana sebatian estrogen, ia membantu mengurangkan gejala menopaus, mencegah osteoporosis dan masalah bersama.

Penglihatan
Raspberry sangat kaya dengan antosianin, ini aktif memberikan warna merah kepada buah. juga kaya dengan vitamin A, membantu untuk menjaga cerah penglihatan.

Sistem imun
Spirulina yang kaya dengan multivitamin dan multimineral. Ia membantu meningkatkan sistem imun. Apakah cleasing semulajadi dan detoksifikasi, tinggi dalam besi, B kompleks.

Tulang, gigi, rambut, kuku
Protein adalah sumber makanan utama dari paku, otot, rambut dan kulit, gigi dibina. Gabungan bahan-bahan ini membantu untuk meningkatkan pertumbuhan tulang, gigi, rambut, kuku. Luver9 mengandungi protein yang tinggi, soya organik dikupas off serbuk kacang soya, oleh itu ia boleh mengurangkan masalah asid urik.

Saluran darah dan jantung
Raspberi mengandungi antioksidan yang sangat tinggi. Juga kaya dengan serat larut seperti beras perang, oat dan barli. Tinggi dengan antioksidan mencegah sel-sel daripada pengoksidaan dan serangan dari radikal bebas. Antioksidan yang tinggi memulihkan dan mengukuhkan saluran darah, meningkatkan fungsi pemulihan jantung dan penuaan kelewatan. Serat larut membantu untuk menurunkan kolesterol.







Ingredients

Special Formula :
  • Collagen, 
  • Amino acid, 
  • Grape seed, 
  • Vitamin C, 
  • Soy extract,
  • Berry powder,
  • Citric acid, 
  • Oligo, 
  • Red beet, 
  • Pine bark

Benefit

A natural choice as an effective anti-aging, bone strengthening & Skin Regeneration solution
  • Radiant and younger skin is just a scoop away
  • Effective Formula for younger & glowing skin
  • Visible and proven skin improvement
  • Improves Skin Elasticity & Texture
  • Lightens Facial Pigmentation
  • Improves blood circulation
  • Results in only 15 days
Skin 
Improve skin elasticity, firmer, reduce fine lines, wrinkle, produce even toned skin, achieve radiant complexion, youth, reduce pigmentation, whitening, retain moisture, smoothen skin, reduce stretch mark.

Digestive system
Enriched with 3 billion lactospore, hawthornberry. Lactospore in spore form, stable for all condition : high temperature /low pH, help to reduce constipation, improve poor digective function, remove unwanted substances from colon, prevent obesity, reduce the growth of bad bacteria, prevent and improve lactose intolerance, reduce bad breath, body odor and intestinal gas.

Joints
Soy extract contain active ingredient called isoflavonoid. It is likely to human estrogen therefore it is also called phytoestrogen. Because of its estrogenic compound, it helps to reduce menopausal symptoms, prevent osteoporosis and joint problem.

Eyesight
Raspberry is very rich in anthocyanins, this active gives the red color to the fruit. also rich in vitamin A, help to keep eyesight brighter.

Immune system
Spirulina rich of multivitamin and multimineral. It helps to increase the immune system. Is a natural cleasing and detoxification, high in iron, B complex.

Bones,teeth, hair, nails
Protein is the major food source from which nails, muscles,hair and skin, teeth are built. Combination of these ingredients help to enhance the growth of bones, teeth, hair, nails. Luver9 contain high protein, the organic soya is peeled off soya bean powder, therefore it can reduce uric acid problem.

Blood vessel and heart
Raspberry contain very high antioxidant. Also rich in soluble fiber like brown rice, oat and barley. High in antioxidant prevent our cells from oxidation and attack from free radicals. High antioxidant restore and strengthen blood vessel, improve heart restoration function and delay aging. Soluble fiber helps to lower cholesterol.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan