Selasa, 7 Ogos 2012

BISKUT SARANG SEMUT




parut ni la yg saya gunakan untuk memarut biskut sarang semut saya

biskut sarang semut..resepi dr rosmasuzana..BISKUT SARANG SEMUT.

BAHAN2 NYER...

2 CAWAN TEPUNG GANDUM
1 CAWAN TEPUNG KASTARD
3/4 CAWAN GULA KASTOR
1 BIJI KUNING TELUR
1 CAWAN BUTTER CUP
1 SUDU TEH ESEN VANILLA

UNTUK HIASAN PULA....
CHOCLAT RICE...
PAPER CUP....

CARA2 NYER...

PUKUL BUTTER ...GULA..ESEN HINGGA KEMBANG....

MASUKAN KUNING TELUR..GAUL...

MASUKAN TEPUNG GANDUM N TEPUNG KASTARD SEDIKIT DEMI SEDIKIT.....DAN GAUL....

PARUT ADUNAN KEDALAM MANGKUK...

SUDUKAN KE DALAM PAPER CUP DAN TABURKAN CHOCLAT RICE.....

BAKAR SELAMA 15 MINIT

Tiada ulasan:

Catat Ulasan