parut ni la yg saya gunakan untuk memarut biskut sarang semut saya
biskut sarang semut..resepi dr rosmasuzana..BISKUT SARANG SEMUT.
BAHAN2 NYER...
2 CAWAN TEPUNG GANDUM
1 CAWAN TEPUNG KASTARD
3/4 CAWAN GULA KASTOR
1 BIJI KUNING TELUR
1 CAWAN BUTTER CUP
1 SUDU TEH ESEN VANILLA
UNTUK HIASAN PULA....
CHOCLAT RICE...
PAPER CUP....
CARA2 NYER...
PUKUL BUTTER ...GULA..ESEN HINGGA KEMBANG....
MASUKAN KUNING TELUR..GAUL...
MASUKAN TEPUNG GANDUM N TEPUNG KASTARD SEDIKIT DEMI SEDIKIT.....DAN GAUL....
PARUT ADUNAN KEDALAM MANGKUK...
SUDUKAN KE DALAM PAPER CUP DAN TABURKAN CHOCLAT RICE.....
BAKAR SELAMA 15 MINIT
3/4 CAWAN GULA KASTOR
1 BIJI KUNING TELUR
1 CAWAN BUTTER CUP
1 SUDU TEH ESEN VANILLA
UNTUK HIASAN PULA....
CHOCLAT RICE...
PAPER CUP....
CARA2 NYER...
PUKUL BUTTER ...GULA..ESEN HINGGA KEMBANG....
MASUKAN KUNING TELUR..GAUL...
MASUKAN TEPUNG GANDUM N TEPUNG KASTARD SEDIKIT DEMI SEDIKIT.....DAN GAUL....
PARUT ADUNAN KEDALAM MANGKUK...
SUDUKAN KE DALAM PAPER CUP DAN TABURKAN CHOCLAT RICE.....
BAKAR SELAMA 15 MINIT
Tiada ulasan:
Catat Ulasan